مزایای فن بیان

حتما برای شما پیش آمده که بخواهید در جمعی صحبت کنید و در آن زمان بوده است که آرزو کرده اید می توانستید به بهترین شکل سخن بگویید. در اینجاست که فن بیان اهمیت پیدا می کند. مزایای فن بیان یعنی این که شما فنون سخن گفتن و بیان یک مطلب را به خوبی بدانید. فن بیان مزیت های زیادی دارد و می تواند در جاهای زیادی به شما کمک کند. در زیر به مزیت های فن بیان اشاره شده است و توضیحاتی درباره آن داده شده است: مزایای فن بیان اکتسابی می باشد.
برای شرکت در دوره لایف کوچینگ فصل اول با شماره درج شده در وب سایت تماس بگیرید.
مزایای فن بیان
.استفاده بهتر از کلمات :
اولین مزیت فن بیان این است که شما می توانید خیلی بهتر از کلمات استفاده کنید. استفاده بهتر از کلمات هم مساوی است با زیباتر و شیواتر سخن گفتن. وقتی فن بیان داشته باشد خیلی بهتر می توانید جملات و کلمات را در اختیار خود بگیرید و به این ترتیب، دیگران از شنیدن حرفهای شما لذت می برند. این یکی از مزیت های فن بیان است.
2.بهتر انتقال دادن مفهوم و احساس:
از دیگر مزیت های فن بیان داشتن، این است که شما با آن بهتر مفهوم و احساس حرفهای خود را منتقل می کنید.خیلی اوقات شما نیاز دارید تا مفهوم و احساس حرفهایتان توسط دیگران درک شود. اینجاست که فن بیان به کمک شما می آید. فن بیان نه تنها به شما می گوید که چه کلماتی را در اختیار بگیرید که به شما کمک می کند چگونه آنها را تلفظ کنید ت تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند. به این ترتیب شما می توانید به خوبی احساس و مفهوم حرفهای خود را به دیگران انتقال دهید.
برای شرکت در دوره جذب ثروت با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید.
3.نترسیدن از صحبت کردن :
وقتی دارای فن بیان باشید و بتوانید شیوا و بلیغ صحبت کنید، دیگر از صحبت کردن در میان جمع احساس ترس نخواهید داشت بلکه از آن لذت خواهید برد. شما به راحتی می توانید در میان جمع های مختلف صحبت کنید و دیگران نیز از حرفهای شما لذت می برند چون شما هم کلمات را به خوبی استفاده می کنید و هم احساس و مفهوم را به درستی به آنها انتقال می دهید.
4.کسب موفقیت های اجتماعی:
از دیگر مزیت های فن بیان این است که شما را در کسب موفقیت های اجتماعی یاری می کند. شما در جاهای مختلفی نیاز دارید تا بتوانید خوب و شیوا حرف بزنید. این خوب حرف زدن به موفقیت سریع تر شما خواهد انجامید. یک مدیر با بیان شیوا و مناسب از یک مدیر با بیان عادی موفق تر است همان طور که یک معلم دارای فن بیان از معلم بدون آن موفق تر است. در خیلی از جاها اگر که خوب فکر کنید می بینید که خوب حرف زدن و داشتن فن بیان بسیار به شما کمک خواهد کرد.
برای شرکت در دوره لایف کوچینگ فصل دوم می توانید به صورت آنلاین با شماره درج شده در وب سایت تماس بگیرید.
تکنیک های صحبت کردن در جمع
اما تکنیک های صحبت کردن در جمع چیست یا به عبارتی دیگر برای فن بیان چه باید کرد؟ در زیر به تکنیک های فن بیان و صحبت کردن در جمع اشاره شده است:
1. شمرده صحبت کنید:
یکی از تکنیک های فن بیان قوی ومناسب و صحبت کردن در میان جمع این است که شمرده و درست صحبت کنید تا دیگران به خوبی متوجه حرفهای شما شوند. تند صحبت کردن چیز جذابی نیست و باعث می شود مخاطبین شما نتوانند با صحبت های شما درگیر شوند و روی مطالب شما تمرکز کنند.
2.ارتباط چشمی برقرار کنید:
از دیگر تکنیک های صحبت کردن در جمع، این است که با افراد ارتباط چشمی برقرار کنید. این کار باعث می شود تا شما بتوانید با آنها احساس راحتی بهتری داشته باشید و بهتر با آنها ارتباط برقرار کنید.
3.محکم حرف بزنید:
منظور از شمرده حرف زدن این نیست که شل و ضعیف صحبت کنید. شما در عین با آرامش و شمرده حرف زدن، باید جملات خود را با قدرت و انرژی بیان کنید تا روی افراد تاثیر بگذارید. محکم حرف بزنید و دیگران را وادار کنید تا به حرفهای شما توجه کنند.
برای خرید دوره قانون جذب روی لینک کلیک کنید.
4.در بین حرفهای خود شوخی کنید و خشک نباشید:
حس شوخ طبعی چیزی است که به سرعت یخ دیگران را آب کند و آنها را به شما پیوند دهد. حتما در بین حرفهایتان، مطالب بامزه و خنده دار بگویید. این کار نیاز به تمرین دار.
5.یکنواخت نباشید و تن صدای خود را بالا و پایین ببرید:
شما در جاهایی نیاز دارید که فریاد بزنید و برخی جاها نیاز دارید که صدای خود را پایین بیاورید. یکنواخت صحبت نکنید که باعث خستگی مخاطبین خود خواهید شد.
6.از دستان و بدن خود به خوبی استفاده کنید: اگر به ماهرترین سخنرانان نگاه کرده باشید می بینید که آنها به خوبی از حرکات بدن و به خصوص دستهای خود برای تاثیرگذاری بیشتر حرفهای خود استفاده کنید.
تمرین های مربوط به فن بیان
اما چه تمرین هایی می تواند فن بیان شما را بهبود ببخشد؟ در زیر به چند تمرین مناسب برای شما اشاره شده است:
1.صدای خود را ضبط کنید:
حرف بزنید و صدای خود را ضبط کنید. پس از ضبط کردن به صدای خود گوش دهید و ببینید که چه اشکالاتی دارید. آیا زیاد تپق می زنید؟ زیاد مکث می کنید؟ آیا سررشته کلام از دستتان می رود؟ تن صدایتان یکنواخت است؟ تند حرف می زنید؟ همه این موارد از صوت ضبطی شما مشخص است.
2.جلوی آینه رفته و به خوبی حرکات خود را مشاهده کنید:
یکی دیگر از تمرین های مربوط به فن بیان این است که جلوی آینه تمرین کنید تا بتوانید به خوبی خود را در هنگام حرف زدن مشاهده کنید و عیب های خود را تشخیص دهید.
3.با سرعت های مختلف حرف بزنید و این کار را تمرین کنید:
یک بار یک متن را با سریع و یکبار عادی و یک بار هم خیلی آرام بخوانید. این کار به کنترل سرعت حرف زدن شما کمک می کند. حتما صدای خود را ضبط کنید و به آنها گوش دهید.
4.حتما در ذهن تصویرسازی کنید که در مقابل جمعیت در حال حرف زدن هستید:
قبل از حرف زدن میان جمع در واقعیت، باید در ذهن آماده شوید. حتما در جایی بنشینید و خیال کنید که برای عده زیادی در حال حرف زدن هستید که تا از لحاظ ذهنی اماده شوید.
5.حرف زدن در میان جمع های اندک را تمرین کنید:
در میان جمع های کوچک حرف بزنید و تمرین کنید تا کلمات را به خوبی استفاده کنید. این کار باعث می شود تا ترس شما به مرور بریزد و شما برای جمع های بزرگتر هم آماده شوید.
6.زبان بدن خود را درست کنید:
با تمرین فیگورهای مناسب و نیز تمرین استفاده از حرکات دست و پا، مهارت فن بیان خود را بالا ببرید.
یادتان باشد که همه تمرینات بالا باید به طور مداوم و پیوسته انجام شوند تا نتیجه مناسب حاصل شود و با یکبار انجام دادن هیچ اتفاق خاصی نمی افتد.
نتیجه گیری در مورد مزایای فن بیان
مهارت فن بیان یعنی این که شما بتوانید به خوبی حرفهای خود را بیان کنید و به فنون حرف زدن آگاهی داشته باشید. با فن بیان خوب از حرف زدن برای جمع ترسی نخواهید داشت، کلمات را به خوبی استفاده خواهید کرد، احساس و مفهوم خود را به خوبی منتقل می کنید و به موفقیت های اجتماعی خوبی دست خواهید یافت. برای فن بیان خوب داشتن باید تمرین کنید. باید تمرین کنید که محکم و شمرده صحبت کنید، زبان بدن خوبی داشته باشید، حجم صدایتان را کنترل کنید ، ارتباط چشمی داشته باشید و استرسخ خود را کنترل کنید.
جهت خرید دوره های موفقیت کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید