فرمول جادویی روابط اجتماعی قوی و سالم

آیا تا به حال برایتان پیش آمده در جمعی حضور پیدا کنید که تمایل به برقراری ارتباط با اعضای آن جمع داشته باشید اما سررشته ی این ارتباط از دست تان خارج باشد؟ مطمئنا در آن جمع چند نفری را هم دیده اید که بی محابا و بی پروا قادر به این بودند که با سایر افراد ارتباطی سازنده داشته باشند و در مرکز توجه قرار گیرند. در ادامه به بررسی مقاله فرمول جادویی روابط اجتماعی می پردازیم.
برای شرکت در دوره لایف کوچینگ فصل اول با شماره درج شده در وب سایت تماس بگیرید.
مقدمه فرمول جادویی روابط اجتماعی
داشتن روابط اجتماعی قوی و سالم و دانستن فرمول جادویی روابط اجتماعی به انسان ها کمک می کند تا بتوانند به خوبی احساسات شان را بروز دهند، احترام، اعتماد و توجه دیگران را جلب کنند، از بروز سوتفاهم ها جلوگیری کنند و دایره ای از افراد را همواره در اطراف خود داشته باشند که برای هرکاری می توانند از آن ها دریافت کمک کنند. داشتن ارتباطات قوی و روابط اجتماعی بالا به گپ و گفت دوستانه ختم نمی شود بلکه شما می توانید با روابط اجتماعی قوی موقعیت های کاری بسیار خوبی را به دست آورید، اعتماد به نفس بالایی داشته باشید و به راحتی بدون مخفی شدن پشت نقاب ترس و کم رویی یک تنه از پس مشکلات برآیید. در ادامه قصد داریم فرمول های جادویی برای داشتن ارتباطات اجتماعی قوی و سازنده را با هم بررسی کنیم بنابراین همراه ما باشید.
از گفتگو با غریبه ها نترسید
اگر در محیط جدیدی قرار گرفته اید و افرادی ناآشنا در اطراف خود می بینید از اینکه با آن ها وارد بحث شوید نترسید. منتظر نمانید تا افراد به سمت شما بیایند بلکه آغازگر بحث باشید. عمدتا افرادی که آغازگر بحث هستند اعتماد به نفس بالاتری دارند. سعی کنید با جملاتی شیوا و از پیش تعیین شده بحث را آغاز کنید و طرف مقابل را به خود جذب نمایید. این جملات لزوما نباید جملاتی سنگین و مفهومی باشند. شما حتی می توانید سر صحبت را در مورد وضعیت آب و هوا باز کنید.
برای شرکت در دوره جذب ثروت با شماره های درج شده در وب سایت تماس بگیرید.
افراد را به اسم بشناسید و آن ها را با اسم شان خطاب کنید.
اجازه دهید یک راز روانشناسی را به شما بگوییم؛ افراد عاشق این هستند که با اسم کوچک شان صدا زده شوند. انسان ها از اینکه دیگران آن ها را به اسم می شناسند و خطاب شان می کنند حس خوبی خواهند گرفت. در ملاقات با افراد اسم آن ها را حتما بپرسید و در طی مکالمه آن ها را به اسم شان خطاب کنید. بی شک شما یکی از موفق ترین افراد در برقراری ارتباطات اجتماعی خواهید بود.
در برخورد اول با افراد خوشرو باشید.
خودتان را جای فردی بگذارید که قصد دارد مکالمه ای را با فرد دیگر آغاز کند و آن فرد بعد از دادن چند پاسخ کوتاه و مختصر به سردی روی بر می گرداند و مکالمه را ادامه نمی دهد. شما چه فکری پیش خودتان خواهید کرد؟ آیا نمی گویید چه روابط اجتماعی ضعیفی داشت؟ بنابراین اگر در موقعیتی قرار گرفتید که فردی با اشتیاق به سمت شما آمد و قصد باز کردن سر یک مکالمه را داشت با روی گشاده و صورت بشاش جواب او را بدهید و اجازه دهید ارتباط بین شما و او به خوبی شکل گیرد.
ارتباطات خود را حفظ کنید.
اگر می خواهید یک فرد اجتماعی با روابط عمومی قوی و سازنده باشید، ارتباط تان با افراد را حفظ کنید. چنانچه در یک جمع با فردی آشنا شدید و شماره تماس او را گرفتید سعی کنید بعد از چند وقت به او پیام دهید و احوالش را جویا شوید. با دوستان و همکاران تان در ارتباط باشید و اگر وقت خالی پیدا کردید با آن ها تماس بگیرید و یا قرار ملاقات بگذارید. به دیگران نشان دهید که از برقراری ارتباط با آن ها خشنود هستید و برایتان مهم است که با آن ها در تماس باشید. حتی اگر در شرایط روحی کسالت باری بودید سعی کنید در حد چند کلمه با افراد وقت بگذرانید.
برای شرکت در دوره لایف کوچینگ فصل دوم می توانید به صورت آنلاین با شماره درج شده در وب سایت تماس بگیرید.
ویژگی های مثبت دیگران را ببینید.
برای اینکه بتوانید با دیگران وارد یک ارتباط دوطرفه شوید باید ویژگی های مثبت آن ها را ببینید. تا زمانی که روی ویژگی های منفی فوکوس کنید مطمئنا کششی در شما برای برقراری ارتباط ایجاد نخواهد شد. انسان ها پر از ویژگی های مثبت و منفی هستند بنابراین باید این را بپذیرید که هر فردی دارای تعدادی ویژگی مثبت و تعدادی ویژگی منفی باشد.
متکلم وحده نباشید.
آیا می خواهید روابط اجتماعی قوی و سازنده ای داشته باشید؟ پس به صحبت های دیگران گوش دهید. با این کار او متوجه خواهد شد که حرف هایش برای شما ارزشمند است و شما برای شنیدن آن ها وقت می گذارید. در چنین شرایطی افراد احساس آرامش و آسودگی خیال خواهند داشت و حس بهتری به شما پیدا می کنند. افرادی که گوینده مطلق هستند و به صحبت های دیگران گوش فرا نمی دهند نمی توانند فردی موفق در روابط اجتماعی باشند.
پیشنهاد می کنیم خرید دوره هدف گذاری اشکان حریت را از دست ندهید.
در حرف زدن دنبال حاشیه پردازی نباشید
هیچ گاه در صحبت با دیگران دنبال حاشیه پردازی و اتلاف وقت نباشید. سعی کنید منظور خود را ساده، صریح و در عین ادب و احترام بیان کنید. حاشیه پردازی موجب خواهد شد تا هم شما و هم فرد مقابل دچار عدم تمرکز شوید و صحبت هایتان به نظر او بی سر و ته بیاید. بنابراین هیچ چیز به اندازه ساده گویی نمی تواند فرد مقابل را به حرف زدن با شما مشتاق کند.
از دیگران تعریف کنید؛ انرژی مثبت بدهید
این ترفند را یک بار حتما امتحان کنید. افراد عاشق این هستند که غریبه های ناشناس از آن ها تعریف کنند و ویژگی های مثبت آن ها را بیان کنند. این می تواند یک ویژگی ظاهری یا اخلاقی باشد. برای اینکه روابط اجتماعی سالمی با دیگران داشته باشید باید آن ها را به نحوی خرسند نمایید و به سمت خود جذب کنید.
برای خرید دوره قانون جذب روی لینک کلیک کنید.
زبان بدن را فراموش نکنید
اگر می خواهید در روابط اجتماعی تان فردی قوی باشید باید بدانید که صحبت کردن کافی نیست. شما باید اکت مناسب با صحبت های خود را در برخورد با آدم ها از طریق زبان بدن نشان دهید. شاید عجیب به نظر برسد اما افراد در برخورد با دیگران بیش از 90 درصد به زبان بدن او توجه می کنند تا حرف هایی که رد و بدل می شود. بنابراین در داشتن اکت های مناسب تلاش کنید. هیجان، غم، شادی، نگرانی و عشق و محبت را همراه با حالات صورت و دست هایتان نمایش دهید و متناسب با کلماتی که استفاده می کنید حرکت کنید.
گذاشتن دست در جیب ها ممنوع!
آیا تا به حال فردی با روابط اجتماعی قوی را دیده اید که با دست های در جیب قرار گرفته بتواند ارتباطی سازنده ایجاد کند؟ پس دست هایتان را از جیب خارج کنید!
جهت خرید دوره های موفقیت کلیک کنید.
سطح اطلاعات عمومی خود را ارتقا دهید
اگر می خواهید فرمول جادویی روابط اجتماعی سازنده و خوبی داشته باشید باید برای وارد شدن و ماندن در یک مکالمه با دیگران حرفی برای گفتن داشته باشید. بنابراین اطلاعات تان را در حوزه های مختلف ارتقا دهید.
نتیجه گیری
برای اینکه روابط اجتماعی قوی و سازنده ای با دیگران داشته باشید باید دائما در پی بهبود ویژگی های رفتاری و مهارت ها و توانایی های برقراری ارتباط با دیگران باشید. شما باید به خوبی یاد بگیرید که از زبان بدن تان استفاده کنید، شمرده صحبت کنید، یکی از موارد فرمول جادویی روابط اجتماعی این است که در چشم های طرف مقابل نگاه کنید، آرامش داشته باشید، با لحن مصمم و امیدوار کننده صحبت کنید و در کنار همه ی این ها با مهربانی و خوشرویی گفتگو را شکل دهید.

دیدگاهتان را بنویسید